PROF. DR. TEODOR STAMATE blank romana   english   fr   it   de
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Tel: 004 0232 210 800
      004 0758 28 28 28

Isteria silicoanelor

Articol publicat in Ziarul

Clinica de Chirurgie Plastica a Spitalului de Urgente Iasi a fost practic luata cu asalt de sute de femei interesate sa isi mareasca sanii si buzele.

sani frumosiListele de programare pentru operatiile de modelare a sanilor sunt foarte mari, iar medicii au ajuns sa opereze pe banda rulanta.

De sezon

"E vremea expunerii la soare si de aceea mamoplastiile sunt cele mai solicitate operatii. Candva, operatiile de modelare a sanilor erau o raritate, insa acum avem zilnic astfel de interventii.", a declarat prof. dr Teodor Stamate, seful Clinicii de Chirurgie Plastica. Operatia costa intre 800 si 1.500 de euro, mult mai ieftin decat in Occident.

Sani "Angelina Jolie"

Medicii spun ca in materie de "moda", in acest an se poarta sanii putin mai mici, dar mai fermi, de genul sportiv-sexy. "Am vrut sa am sanii ca ai Angelinei Jolie care, dupa mine, e cea mai sexy femeie din lume. Ma gandesc sa imi fac si buze ca ea, dar trebuie sa mai strang ceva bani", ne-a declarat o tanara in varsta de 24 de ani, din Iasi. "Pacientele ne cer de regula sani mai mari cu un numar sau mai fermi", confirma medicul Stamate care spune ca clientele clinicii iesene sunt femei din toata tara, dar si din strainatate. "Un sutien plin este pentru orice femeie un motiv de mandrie, chiar de siguranta de sine. La moda sunt acum protezele mamare cu ser fiziologic, intrucat acestea sunt mai bine tolerate de organism", a mai declarat medicul iesean. Pe langa maririle de sani, in voga mai sunt cele de modelare a nasului si urechilor si maririle de buze.

Adrian Condrea

Copyright © 2009-2013 Gia Webdesign
Valid XHTML 1.0 Transitional