PROF. DR. TEODOR STAMATE blank romana   english   fr   it   de
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Tel: 004 0232 210 800
      004 0758 28 28 28

FAT TRANSFER - Prof. Dr. Stamate Teodor

Trebuie acceptata realitatea ca orice idee care revolutionaza vechile cunostinte este initial privita cu rezerve! Este adevarat ca transplantul brut de grasime (neprelucrata) s-a soldat cu rezorbtia tesutului gras in proportii de 80 – 90%.

Noutatea promovata recent in SUA de Roger Khouri prin tehnica FAT TRANSFER  consta in izolarea doar a celulelor STEM din tesutul gras obtinut prin lioposuctiune -  practicata si ea cu niste sonde speciale , unele concepute pentru lipoaspiratie si altele pentru injectarea  suspensiei de celule STEM adipoase.

In aplicarea metodei pentru reconstructia sanului patul receptor este pregatit cu 10 zile inainte de operatie prin aplicarea unui sistem de expandare tisulara EXTERNA! Acest sistem numit "BRAVA System" se poarta un anumit numar de ore pe zi . El pregateste patul receptor prin imbogatirea capilarelor vasculare care vor oferi un suport nutritiv suficient sa asigure inmultirea si dezvoltarea celulelor STEM adipoase injectate in sanul pe care dorim sa-l marim sau chiar sa-l reconstruim dupa o mastectomie practicata pentru un cancer mamar. Primele 180 de cazuri rezolvate de aceasta maniera au fost publicate la 14 februarie 2010 la Miami (SUA) de echipa condusa de Roger Khouri.

Prof. Dr. Stamate Teodor a urmat un curs practic sub directa indrumare a Profesorului Roger Khouri care a avut loc pe 26-27 februarie 2010 la Regensburg.

Cu acest prilej Prof. Dr. Stamate Teodor a  achizitionat instrumentele necesare si a inceput aplicarea clinica a tehnicii FAT TRANSFER cu celule STEM.

Aceasta este o solutie moderna care evita implantele mamare !

Pentru a intelege mai bine, puteti sa vizualizati filmuletele de mai jos :

Copyright © 2009-2013 Gia Webdesign
Valid XHTML 1.0 Transitional